Sejur la Târgul de Crăciun din Cund

Salutări din Cund!

Suntem deja nerăbdători să înceapă Tărgul de Crăciun din Cund!

În 2022 am reușit să organizăm un mic eveniment caritabil prin care s-au adunat la un loc oameni dragi din comunitatea noastră, dar mai ales prieteni din alte părți. Anul trecut ne-am propus înaintea târgului să sprijinim școala din Cund cu o imprimantă și un aspirator. Cu încasările din decorațiuni și donațiile primite de la oamenii venți la târg, am reușit ce ne-am propus.

Pe lânga asta, am primit din partea Herlitz România o importantă sponsorizare în rechizite școlare, care au fost de mare ajutor elevilor.

Anul acesta ne-am dori să-i surprindem pe copii cu o excursie în zăpadă, la săniuș – nu am mai avut parte de zăpăda de ani buni la Cund și va trebui să ne deplasăm noi.

Asociația My Village Cund are ca și țel sprijinirea dezvoltării durabile din punct de vedere socio-economic a comunității satului Cund. Suntem la început, dar vom veni cu proiecte care vor lăsa un impact asupra vieții de zi cu zi a localnicilor.

Dacă doriți să sprijiniți cauza noastră, cu ocazia Târgului de Crăciun din Cund puteți petrece o noapte la fosta Casa Parohială în schimbul unei donații către asociația noastră. Târgul de Crăciun va avea loc chiar în șura din curtea Parohiei. Donația minimă pentru o cameră este de 500 lei și se va face către Asociația My Village. În total sunt opt camere disponibile. Mulțumim proprietarilor pe această cale pentru sprijinul acordat. Micul dejun se poate servi contra cost la Restaurant Valea Verde by Jonas Schäfer.

Vă mulțumim și vă așteptăm în număr cât mai mare la târg, să gustați din bunătățiile pregătite pentru această ocazie și să luați acasă din decorațiunile lucrate de copii din Cund.

Pentru detaliile de contact: 

http://myvillage.ro/contact/