Târgul de Crăciun din Cund, 9-10 decembrie 2023

A sosit momentul pentru „Târgul de Crăciun” din Cund, organizat de Asociația „My Village”. Scopul acestui târg este să aducă bucurie în inimile copiilor în perioada sărbătorilor. Astăzi, spiridușii s-au mobilizat pentru a crea și decora obiecte de ornament pentru brad sau masa festivă. Fiecare participant și-a exprimat creativitatea în mod unic.

Suntem încântați că am reușit să adunăm mamele și copiii din Cund, oferindu-le șansa să se bucure de creațiile și piesele lor pentru câteva ore.

Produsele realizate vor fi disponibile la Târgul de Crăciun pe 9-10 decembrie 2023, desfășurat în șura veche a parohiei evanghelice din Cund, așa cum s-a întâmplat și anul trecut.

Vă invităm să ne însoțiți pentru a savura mâncare și băuturi calde și reci, cozonaci, lichiu și pâine, bere artizanală și vin fiert. La standurile noastre veți găsi produse tradiționale, preparate cu atenție și creații ale sătenilor din Cund, pregătindu-vă sufletește pentru Crăciun.

Colindele și poeziile vor completa atmosfera festivă! Mulțumim partenerilor noștri, fără de care acest eveniment nu ar fi fost posibil: HRI VITALION, DR. BALINT, Herlitz România, Valea Verde Retreat și Valea Verde Restaurant by Jonas Schäfer, The Fifth Quarter și Primăria Comunei Bahnea. Mulțumim Old Vicarage pentru punerea la dispoziție a locației pentru eveniment.