Karácsonyi vásár Kundon, December 9-10. 2023

Itt az ideje a Kundi „Karácsonyi vásárnak” amelyet az „My Village” Egyesület szervez. A vásár célja, hogy örömet vigyen a gyermekek szívébe az ünnepek idején. Ma a manók mozgósítottak, hogy díszeket készítsenek és díszítsenek a karácsonyfára vagy az ünnepi asztalra. Minden résztvevő a maga egyedi módján fejezte ki kreativitását.

Örülünk, hogy sikerült összehoznunk a kundi anyukákat és gyerekeket, lehetőséget adva nekik, hogy néhány órán keresztül gyönyörködhessenek az alkotásaikban

Az elkészült termékeket a 2023. december 9-10-én megrendezésre kerülő karácsonyi vásáron lehet majd megvásárolni, amelyet a tavalyi évhez hasonlóan a kundi evangélikus parokia régi csűrében tartunk.

Szeretettel meghívjuk Önöket, hogy csatlakozzanak hozzánk, és élvezzék az ételeket, hideg és meleg italokat, süteményeket, lepényt és kenyéret, kézműves sört és forralt bor kínálatát. A standjainkon hagyományos, gondosan elkészített termékeket és a kundi falubeliek alkotásait találja majd, amelyek felkészítik lelkét karácsonyra.

Az ünnepi hangulatot énekek és versek teszik teljessé! 

Köszönjük partnereinknek, akik nélkül ez a rendezvény nem valósulhatna meg: 

HRI VITALION, DR. BALINT, Herlitz Románia, Valea Verde Retreat és Valea Verde Restaurant by Jonas Schäfer, The Fifth Quarter és Bonyha önkormányzata. 

Köszönet az Old Vicarage-nak a rendezvény helyszínének biztosításáért.